Niğde’nin Bor ilçesinde optik sektöründe hizmet verecek olan Bor Optik yeni işyerinin açılışı çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

 

Bor İstasyon Caddesi Garanti Bankası karşısında açılışı yapılan Bor Optik, göze hitap eden dekoru ve gözlükte marka çeşitleri ile hizmet veriyor.


Bor Optiğin açılışını Ak Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, MHP İl Başkanı Hakan Er, İlçe Müftüsü Sabahattin Kesti dua sonrası kurdele keserek birlikte yaptılar.

 


Kurdele kesiminin ardından davetliler mağazayı gezerek gözlük hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bor Optik’in yetkilileri dünya markalarını en iyi hizmet ve fiyatla sunduklarını söyledi

 


İl merkezinde kazandıkları tecrübeyi Bor’a taşıdıklarını, her kurum ile anlaşmalı hizmet verdiklerini belirten yetkililer reçete ile gelen her derecede gözlük üretimini otomatik makinelerle yaptıklarını, gözlük ve çerçeve alanında markalı farklı çeşitleri bulundurduklarını kaydetti.


Editör: TE Bilişim