Bor Marangozlar Odası üyeleri, İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen 31. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı’na katıldı.

Ağaç işleme makine ve teknolojileri alanında sektörün öncü firmalarının en son ürünlerini görücüye çıkardığı, sektör trendlerinin belirlendiği, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkin ve verimli bir pazarlama alt yapısı oluşturarak yıllardır sektörün ana tedarik noktası konumunda olan Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı 13-17 Ekim, tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen fuara katılan Bor marangozlar Odası üyeleri ağaç işleme makinesi, kesici takımlar, el aletleri, mobilya ve yan sanayi aksesuarları sektöründeki son gelişen teknolojilerden oluşan fuarı gezme imkanı buldular. Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Bor Marangozlar Odası Başkanı Kani DEMİRBİLEK, fuarda çok sayıda firma ve firma temsilcisinin makine ve üretmiş oldukları ürünlerin sergilediğini belirterek, ülkemizde üretilen yerli ve milli makine, ekipman ve imalatları da yakından görme fırsatını yakaladık” dedi. Bu tür organizasyonların meslekteki gelişmeler açısından faydalı olduğunun altını çizen başkan Demirbilek, "Üyelerimizin gelişen teknolojileri yerinde görmeleri için fuarlara katılmalarının son derece önemli olduğunu düşünüyorum, üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerinin artırılması ve yeni teknolojileri yerinde görmeleri bu organizasyonlarla sağlamaya çalışıyoruz. " dedi.
 
Editör: TE Bilişim