Niğde Valisi Alim Barut Başkanlığında; Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi (BKSOB) Kasım 2011 Aylık Yönetim toplantısı yapıldı.
 Niğde Valisi Alim Barut, başkanlığındaki toplantıya; BKOSB Yönetim Üyeleri Bor Kaymakamı Muammer BALCI, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan TURGUT, Bor Karma Organize Sanayi Bölge Müdürü Yavuz KAVAKLIOĞLU, katılımda bulundu.
Vali Barut, başkanlığındaki toplantıda; BKOSB’ de faaliyet göstermekte olan sanayicilerin Gayri Sıhhi Müessese (GSM) konumunda ruhsat gayrisi olabilecek hususları değerlendirildi. BKOSB’ de bulunan girişimci ve sanayicilerin kullanmakta oldukları teşviklerin yerinde kullanılması, varsa sorunların giderilmesinin değerlemesi, BKOSB’ ya ulaşımın sağlanması yönünde araç tahsisi hususu değerlemesi, BKOSB Arıtma Tesisinde arıtılmış suyun ekonomiye katkı sağlaması amacına yönelik olarak, bu atık suyun tarım arazilerinde ekonomiye katkı sağlayıp, kullanılmasına yönelik uygulamanın başlatılması için gerekli görülen tahmini 7-8 kilometrelik Korıge boru hattı döşenmesi ile BKOSB Arıtma Tesisinde arıtılan suyun tarımsal sulamaya kazandırılması hususu değerlendirildi.   
 
Editör: TE Bilişim