Bor İlçesinde faaliyet gösteren Özbek Perde farklı satış teknikleri ve yeni oluşturduğu marka  ile ihracat yapan bir firma haline geldi.

Tanıtım Haber
 
Bor İlçesinde faaliyet gösteren Özbek Perde müşterilerinden aldığı destekle Dünya geneli marka haline gelebilmek için, 2015 yılında Le Kuvars ismini oluşturarak marka patentini almıştır. Le Kuvars markası adı altında kendi perde ve halı kreasyonunu oluşturmuştur. Özellikle baskılı perde ve halıları ile kişilerin isteklerine tarzlarına göre kombine yapıp her müşterisinin beğenisine uyacak farklı çeşitleri ile hayranlık uyandıran tasarımlar oluşturmaktadır.
 
DÜNYADA İKİ FARKLI ÜLKEYE BAYİLİK VERİLDİ
 
Şuan da Le Kuvars kreasyonu ile yurt dışında iki farklı ülkede bayileri bulunan Özbek Perde bu sayede ihracaat yaparak ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Müşterilerinin talep ve isteklerini hassasiyetle değerlendirerek Le Kuvars kreasyonunu güncel tutmaktadır. Bu sayede en yeni model ve mekanik perdeleri sürekli bünyesinde barındırmaktadır.
 
 
 
Müşterilerine sunduğu yeni ürünü mekanik perde sistemlerinde ilk kez çamaşır makinasında yıkanabilen, dikey zebra perde modelidir. Daha fazla bilgi için siz değerli müşterilerini mağazalarına beklemektedirler.
 
YILLAR ÖNCE İNTERNETTEN SATIŞA BAŞLADI
 
“Mekanları Güzelleştiren Yenilik” sloganı ile mağazadan satışın haricinde 2011 yılında sanal ortamda perde üzerine satışa başlamıştır. www.ozbekperde.eu  web sayfası ile Türkiye’de ve Bor İlçemizde perde ve ev tekstili üzerine siparişler alarak bu sektördeki sanal satışa öncülük etmiştir.
 
ÇAĞRI HATTI İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Telefon ile sesli irtibat kurmak isteyen müşterilerine HD kalitesinde görüşme sağlayarak daha iyi hizmet sunabilmek için 0850 303 0388 numaralı çağrı hattını oluşturmuştur.
 
ULUSLARARASI VE ŞEHİRLER ARASI SÖZLEŞMELİ SATIŞ
 
Müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürünleri en uygun fiyata satmayı amaç edinen Özbek Perde  uluslararası ve şehirler arası siparişler alarak hizmet ağını genişletmiştir. Müşterilerinin siparişlerini, ödemelerini ve teslimat sürelerini güvence altına alabilmek için sipariş sözleşmesi oluşturmaktadır.
 
Perde ve Ev Tekstil Sektöründeki eksikleri tespit etmek ve yeni projelerle, icatlar oluşturabilmek için Özbek Perde ARGE çalışmalarını sürdürmektedir. Aktif çalışmaları arasında Perde barkot yazılımı, Pratik Perde Montaj aparatları ve elektronik perdeler bulunmaktadır.
 
 
Özbek Perde İletişim Adresleri
 
Haydar Özalp Caddesi
No.53/A 51700 BOR-NİĞDE
 
www.ozbekperde.eu
 
Çağrı Merkezi; 0850 303 0388
 
Sabit Telefon; 0388 311 23 34
 
Mail; [email protected]
 
Facebook Sayfası
 
Twitter Sayfası

 
 
Editör: TE Bilişim