Bor Belediyesi Kurban Pazarında bayrama iki gün kalmasına rağmen, hareketlilik artarken emniyet güçleri sahte para konusunda uyarılarda bulunuyor.

 

Bor İlçesinde Acıgöl mevki sanayi sitesi karşısında kurulan Kurban Pazarında hareketli günler yaşanıyor. Pazarda küçük baş kurbanlıklar kilosuna göre  350 – 600 lira arası alıcı bulurken. Büyükbaş kurbanlıkların fiyatları ise 2 bin ila 5 bin lira arasında değişiyor.

 

 Arife günü daha da hareketlenmesi beklenen kurban pazarında küçük baş ve büyük baş havyan üreticileri geçtiğimiz yıla göre bu yıl fiyatların makul olduğunu, geçtiğimiz yıl ilk defa meydana gelen saman sıkıntısından dolayı maliyetlerin çok artığını ancak şuan saman fiyatlarının makul olmasına rağmen yem fiyatlarının yüksekliğinden dertliler.

 

Bor Belediyesi kurban pazarında hayvan satıcıları ve gelen müşteriler  için seyyar çay ocakları ve yemek ihtiyaçlarını giderecek çadırlarda yerini almış.

 

Bor Belediye zabıtaları ve Bor Emniyet Müdürlüğü sivil resmi ekipleri kurban pazarında her türlü olumsuzluğa karşı önlemlerini de aldılar.

 



Editör: TE Bilişim