Bor Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi  62. Olağan Genel Kurulu Bor Bor Belediyesi Halil Nuri Bey Kültür Merkezinde yapıldı. 

Bor Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi  62. Olağan Genel Kurulu Divan Kurulu oluşturmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. 

Son yıllarda Bor Esnafına verdiği kredi ve kredi geri dönüşünde büyük başarı gösteren Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurulunda mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Muhterem Hızar faaliyet raporunu okudu. Okunan raporlar  oylamaya sunularak kabul edildi. Muhterem Hızar başkanlığında Bor Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi oluşturuldu. 

Genel Kurulda Muhterem Hızar ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat kısa bir konuşma yaparak, Bor Esnafına verdiği katkılardan dolayı Bor Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimine teşekkürlerini iletti. 

62. Olağan Genel Kuruluna TESKOMB Genel Başkan vekili ve 19. Bölge Birlik Başkanı Mustafa Alan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Eker,  Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin, Bor Ticaret Odası Başkanı Nurettin Eriç, Halk Bankası Müdürü, oda başkanları ve esnaflar katıldı. 



 
Editör: TE Bilişim