Bor İlçesinde faaliyet gösteren Çağrı AVM istasyon şubesi görkemli bir törenle açıldı.


Bor İlçesinde market sayısı her geçen gün artıyor. Bor İlçesinde yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Çağrı Alışveriş Merkezi Bor İstasyon Caddesi şubesi siyasi, bürokrat ve kalabalık bir vatandaş katılımı ile açıldı.

 

Seel Ajans’ın görkemli bir şekilde organize ettiği açılış programında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, CHP İl Başkanı Ünal Baykan, MHP İl Başkanı Hakan Er, Bor CHP İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, MHP İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Çukurkuyu Kasabası Belediye Başkanı Rüstem Tümen, Bor Eski Belediye Başkanı Yavuz Can, Bor Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Koral, İl ve Belediye Meclis Üyeleri, bazı kurum amirleri ve kalabalık vatandaş topluğu katıldı.

 

İşletme sahibi Mustafa Tecimer açılış sırasında yaptığı konuşma da ; Çağrı Alışveriş Merkez olarak 1984 den beri hizmet vermekten büyük mutluluk duymaktayız. Sizler ve Çağrı AVM çalışanları bir ailedir. Amacımız Çağrı AVM olarak kaliteli, sürdürülebilir hizmeti sağlamaktır. 1500 m² müşteri kullanılabilir alanı ile giyim, gıda, manav, oyuncak, pasta, şarküteri ve fırın gibi bir çok alanda hesaplı ve kaliteli  hizmet sunmaktayız. Böyle bir günde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz ” diyerek açılışa katılanlara teşekkürlerini iletti.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yaptığı kısa konuşmasında  “ İlçemizde böyle güzelliklerin oluşmasında emeği geçen başta Mustafa Tecimer bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlçemiz hızla gelişiyor, kalkınıyor, çağa ayak uyduruyor ve çağla yarışmaya devam ediyor. İlçemiz esnaflarının çevre il ve ilçelerle yarışmaları ve rekabet edebilir duruma gelmeleri çok önemli. İlçemiz gelişiyor ve hep beraber büyüyoruz. Buradan emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Dualarla yapılan kurdela kesimin ardından 3 katlı Çağrı Alış Veriş Merkezi gezildi. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Bor’un en büyük alış veriş merkezi olan Çağrı AVM’de gıda, giyim, oyuncak, oyun alanları, manav, pastane reyonlarının yanında Bor pidesi, Bor söğürmesi ve Bor tava hazırlanabilen fırın da mevcut.

 


Editör: TE Bilişim