Belediye-­İş Sendikası Niğde Şubesi üyeleri, sendikanın tesisi olan Kuşadası Grand Belish Otel’de gerçekleştirilen eğitime katıldı.

Belediye­-İş Sendikası üyeleri için eğitim semineri düzenlendi. Sendikanın tesisi olan Kuşadası Grand Belish Otel’de gerçekleştirilen eğitime Niğde şubeden Yusuf Karaca başkanlığında 100 üye katıldı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Temel üye eğitimlerine çok önem verilen sendikamız, işyeri eğitimleri dışında salon eğitimleri de veriyor. Bu konuda Niğde Şube Başkanı olarak tüm üyelerim adına Genel Başkanımız Sayın Nihat Yurdakul'a ve genel merkez yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapılan faaliyetler üyelerimiz adına faydalı oluyor ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuluyor. Oluşturulan işçi kürsüsü ile üyelerimizden gelen soruları cevaplayarak, sendika genel merkezimizin üyelerinin, emekçinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha ifade etme fırsatımız olmuştur" dedi.

Niğde, Afyon ve Eskişehir illerden gelen üyeler, tanışma ve kaynaşma fırsatı bularak işçi sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundular. Açılış konuşmasını Eğitim ve Basın­ Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan’ın yaptığı eğitimde, Hukuk Baş Müşaviri Levent Balcı ve Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan sunum gerçekleştirdi.

Bayram Özkan’ın konuşmasından sonra sendikamızın Hukuk Başmüşaviri Av. Levent Balcı sunumunu gerçekleştirdi. Son yasal düzenlemeler ve çalışma hayatını ilgilendiren mevcut yasalar ile ilgili bilgiler veren Levent Balcı, ikinci bölümde üyelerden gelen soruları cevaplandırdı. Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan ise bölgemizde yaşanan gelişmelerin ülkemiz ve emekçiler üzerinde etkilerine değindi, sınıf bilincine vurgu yaptı.

Mehmet Ali Candan’ın dersinin ardından İşçi Kürsüsü yapıldı. İşçi Kürsüsü’nde sendika Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Afyon Şube Başkanı Yücel Şahin, Kütahya Şube Başkanı Alaaddin Özçallı,  Hukuk Başmüşaviri Av. Levent Balcı ve Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan; üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundular, onlardan gelen soruları yanıtladılar. Eğitim, İşçi Kürsüsü’nün ardından sona erdi.

Niğde Şubesi Başkanı Yusuf Karaca'ya Teşekkür

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi Üyeleri; "Sendikanın çok güzel ve modern bir Eğitim ve Dinlenme Tesisi’ne sahip. Sendikamızla gurur duyduk. Eğitim seminerini düzenleyen genel merkezimiz başta olmak üzere, katılmamızı sağlayan Niğde Şube Başkanımız Yusuf Karaca'ya teşekkür ediyoruz. Bizlerin çalışma azmini arttıran gerçek bir sendikacı. Şube Başkanımız Yusuf Karaca, çalıştığımız kurumlarda üyelerinin hakkını savunan ve her zaman emekçinin yanında olan içimizden biri. Her fırsatta en ücra kasabada yer alan tek işçi üyemizi bile gidip ziyaret eden bir sendikacı. Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanımız Yusuf Karaca'ya Niğdeli üyeler olarak teşekkür ediyoruz" dediler.

 

 

Editör: TE Bilişim