Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi ile Nevşehir Kaymaklı Belediye Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Her gün yeni bir sözleşmeye imza atan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Belediye-İş Sendikası ile Nevşehir Kaymaklı Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını belirtti.

Toplu İş Sözleşmelerinin devam ettiğini belirten Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca "Toplu İş sözleşmemiz konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Nevşehir Kaymaklı Belediyesi ile de toplu iş sözleşmemiz gerçekleştirdik. Nevşehir Kaymaklı Belediyesinde yeni yapılan Toplu İş Sözleşmesiyle beraber işçilerimizin yevmiye ve sosyal hak gibi tüm maddi hükümlerde ciddi iyileştirmeler yapılmıştır. İşçi arkadaşlarımız ve çalışanlarının her zaman yanında olan Kaymaklı Belediye Başkanımız Sayın Halit Elma' ya işçilerimiz ve sendikamız adına sonsuz şükranlarımızı sunar teşekkür ederiz’’ dedi.

Nevşehir Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma "İşçi arkadaşlarımızın üyesi olduğu Belediye-İş sendikası ile yaptığımız anlaşmayı imzaladık. Belediye-İş Sendika Başkanımız Yusuf Karaca ile imzaladığımız sözleşmenin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şube Başkanımıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim