Belediye – İş Sendikası Genel Merkezi 10. Olağan Genel Kurulu Ankara DSİ - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı. Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul başkanlığında tek liste halinde  gidilen kongre büyük bir coşku ile tamamladı.

 

Genel Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu seçimleri gerçekleşti.

 

Genel Kurul öncesi de Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul'a desteklerini açıklayan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca'da genel kurula katılarak seçim sonrasında Sendika Genel Başkanı Yurdakul'a başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

Şube Başkanı Karaca; "Genel Başkanımız Nihat Yurdakul sendikacılık alanında bu güne kadar başarılı çalışmalar imza atmıştır. Çalışmalarının artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Tek liste halinde gidilen Genel Kurul sonrası Genel Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurullarımız belirlenmiştir. Genel Başkanımızın şahsına ve şahsında görev alan yönetim üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye-İş Niğde Şubesi olarak sendika Genel Merkezimizi yerelde de en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim