Belediye-İş Sendikası ve Orhanlı Belediyesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesinde işçilerin yüzü güldü.

Göreve geldiği günden beri işçi ve emekçinin hakkını koruyan ve üyelerinin her zaman yanında olan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat ile 3 yıllık Toplu İş sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında yapılan Toplu İş sözleşmesine Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ve Sendika Temsilcileri katıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanarak işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, “Orhanlı Belediye Başkanlığı ile gerçekleştirdiğimiz 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesinde emekçi kardeşlerimizin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı. Toplu İş sözleşmemizi işçi ve emekçi kardeşlerimiz adına başarıyla gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Erhan Polat’a üyelerimize vermiş olduğu zam ve daha birçok sosyal haktan dolayı Belediye-İş ailesi olarak teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat ise “Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ile imzaladığımız sözleşmenin belediyemize ve işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Sayın Yusuf Karaca’ya sözleşme süresince işçi ve emekçi kardeşlerim adına göstermiş olduğu mücadeleden dolayı teşekkür ederim.’’dedi.

Diğer yandan belediye işçileri olan Sendika üyeleri de Orhanlı Belediye Başkan’ı Erhan Polat’a ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca'ya memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim