Belediye-İş Sendikası ile Bozköy Belediyesi arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Bozköy Belediye Başkanı Ömer Dalgıç ile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş sözleşmesine Bozköy Belediye Başkanı Ömer Dalgıç, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ve Sendika Temsilcileri katıldı. Yapılan müzakereler sonucunda anlaşma sağlanarak işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, “Bir Toplu İş Sözleşmesinin daha sonuna alnımızın akıyla gelmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin hak ve hukuklarını gözeterek anlaşmaya varmış olduğumuz sözleşmede, işçilerimizin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı. Belediye-İş Sendikası olarak her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında saf tutarak, alın terlerinin karşılığını hakkıyla almalarını sağladık. Emekçi kardeşlerimizin hak ve hukuklarını korumak, iyileştirmek için yılmadan mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Çünkü bizler elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize ilke edindik. Bugün burada işçi ve emekçi kardeşlerimizin yüzündeki mutluluğun, memnuniyetin sebebi olabildiysek, Belediye-İş ailesi olarak görevimizi layıkıyla yerine getirmişiz demektir. Bozköy Belediye Başkanı Sayın Ömer Dalgıç’a üyelerimize vermiş olduğu zam ve daha birçok sosyal haktan dolayı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Toplu İş Sözleşmemizin sendikamıza, belediyemize ve işçi kardeşlerimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Bozköy Belediye Başkanı Ömer Dalgıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman işçi ve emekçinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizim amacımız çalışan kardeşlerimizin mutluluğu, huzuru ve emeğinin karşılığını almasıdır. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ile imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesinin başta belediyemize, sendikamıza ve tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim