Hacıabdullah Belediye Başkanlığı ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı arasında işçilerin maaşları için sözleşme imzalandı.

Toplu İş sözleşmesine Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Tahyan ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ile sendika temsilcileri katıldı. Yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanarak işçi maaşı için başkan Tahyan ve Karaca toplu iş sözleşmesini imzaladı. Sözleşmede işçilerin maaşlarında önemli derecede yükseltme yapıldı. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca yapılan sözleşmeden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Belediye Başkanı Ahmet Tahyan’a teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde Belediye İş Sendikasına üye belediye çalışanlarının yeni yıl ile birlikte maaş zamlarını düzenlemek üzere çalışmalara başlayan Belediye-İş sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, belediyeleri ve çalışanlarını ziyaret ederek toplu iş sözleşmelerini yenilediler.

 Konu hakkında değerlendirmede bulunan Karaca, “ Son olarak sendikamız ile Orhanlı Belediyesi, Azatlı Belediyesi ve Alay Belediyesi çalışanlarının toplu iş sözleşmelerini yeniledik. Diğer belediyelerimizle ilgili çalışma ve ziyaretlerimiz  devam ediyor. Sendikamız ile ilgili belediyeler arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’nde üyelerimizin yüzü güldü. Üyelerimiz adına tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz” dedi. 
 
 
Editör: TE Bilişim