Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya ile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesine Belediye Başkanı Ramazan Oya Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Belediye iş sendikası Niğde Şube Genel Sekreteri Sinan Abbasoğlu, belediye-İş Sendikası Niğde Şube yönetim kurulu üyesi Emrah Mengi sendika temsilcisi Cumali İnceler katıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanarak işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı.

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza atmış bulunmaktayız. Yapılan sözleşme ile işçilerimizin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı. İşçilerimizin alın teri kutsaldır. Bu anlayıştan yola çıkarak işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeğinin karşılığını alması ve onurlu bir yaşam sürmesi için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sözleşme süresince olumlu ve anlayışlı tutum sergileyen, işçi ve emekçinin her zaman yanında olduğunu bizlere bir kez daha gösteren Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya’ya Sendikam ve üyelerim adına teşekkürler eder, sonsuz şükranlarımı sunarım. Toplu İş Sözleşmemiz tüm işçi ve emekçilerimize Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

EN UYGUN ŞARTLARDA ANLAŞMA SAĞLADIK

Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Dün olduğu gibi bugünde, işçilerimizin yanında olacağız. Belediyemizin imkânları doğrultusunda en uygun şartlarda anlaşma sağladık. İşçi kardeşlerimizin haklarını koruyarak yaptığımız ve imzaladığımız sözleşmenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Toplu İş Sözleşmesi süresince, göstermiş oldukları pozitif yaklaşımdan dolayı Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca’ya ve yönetimine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Belediye-iş Sendikası yönetim kurulu üyesi Emrah Mengi Belediye-iş Sendikası Kemerhisar Temsilcisi Cumali İnceler Belediye çalışanları, Kemerhisar Belediye Başkan’ı Ramazan Oya’ya ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca’ya memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim