Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ile imzaladığı toplu iş sözleşmesi ile belediye işçilerinin yüzünü güldürdü.

Göreve geldiği günden beri emekçinin hakkını koruyan ve sendikalı üyelerinin her zaman yanında olan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan ile toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Belediye-İş Sendikası ile Gümüşler Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını belirtti.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca yapılan toplu iş sözleşmesinden dolayı Belediye Başkanı Bayram Akdoğan’a teşekkür etti. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, "Toplu İş sözleşmemizi Gümüşler Belediyesi ile gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu tüm işçi arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Bayram Akdoğan’a çalışan emekçilerin hak ve hukuklarını en iyi seviyeye getirme çabası gösterdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. İmzalamış olduğumuz Toplu İş Sözleşmemiz çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkanımız her zaman işçimizin yanında çalışanların destekçisi olduğunu bir kez daha gördük. Gümüşler Kasabamızın Belediye Başkanı Sayın Bayram Akdoğan ile imzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile üyelerimiz önemli kazanımlar elde etti. Kendisine işçilerimiz başta olmak üzere sendikamıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.


Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan ise "İşçi arkadaşlarımızın üyesi olduğu sendika ile yaptığımız anlaşmadan belediyemiz çalışanları adına mutluluk duydum. Belediye-İş Sendika Başkanımız Yusuf Karaca ile imzaladığımız sözleşmenin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.






Editör: TE Bilişim