Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, vatandaşların istek ve taleplerini doğrudan kendisine iletmesine olanak sağlayacak halk toplantılarına devam ediyor. Göreve başladığı günden itibaren her hafta Çarşamba günleri makamında vatandaşları ağırlayan Başkan Özdemir, vatandaşların dilek, istek ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm için gerekli çalışmaların yapılmasının talimatlarını veriyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana Niğde halkının talep, istek ve şikâyetleri doğrultusunda çözüm üreten Başkan Özdemir, ‘Niğde’yi birlikte yönetme’ sözünün doğrultusunda Niğde Belediyesi Halk Günü’nde vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Kentte yaşayan her vatandaşın kente dair fikirlerine önem veren Başkan Özdemir, bu doğrultuda geleneksel hale getirdiği halk günlerinde her hafta Çarşamba günlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Sorunların çözümü için talimatlar veren Başkan Özdemir, “Bugün de vatandaşlarımızı dinledik, istek ve şikâyetlerini not aldık. Gerekli çalışmaları birim müdürü arkadaşlarımız yapmaya başlayacak ben de sorunların çözümü konusunda konuların takipçisi olacağım. Bizler her şeyin en iyisine layık vatandaşlarımız için gece demeden gündüz demeden çalışacağız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Halk Gününe gelen vatandaşlardan böyle bir uygulamanın olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e bire bir kendilerini dinleme fırsatı verdiği için de teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim