Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir sosyal medyadan yaptığı açıklamada, süt birliklerin amaçlarından saptığını ve bir takım kişilerin elinde oyuncak haline geldiğini  iddia etti ve süt fiyatlarının belirlenememiş olmasına tepki gösterdi. 

Açıklamasında birliklere karşı çiftçilerin yanında olduğunu belirtti ve çiftçilerden sütlerini kalkınma kooperatifine veya belediyeye teslim etmelerini istedi. 

BİR TAKIM KİŞİLERİN ELİNDE OYUNCAK OLAN BİRLİKLER

Çukurkuyu Kasabası Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir'in açıklaması aynen aşağıda;

Kıymetli vatandaşlarım,

Bildiğiniz üzere göreve geldiğimden bu yana sizlere destek olmanın yanında, bizlerin etkisi dışında gerçekleşen olumsuzluklar ile de mücadele etmekteyim.

Bu vesileyle yoğun gündemimiz arasında sizlere şu hatırlatmayı yapmaktan onur ve şeref duyarım; kuruluş gayeleri çiftçilerimize hizmet sunmak olan fakat bu amaçlarından saparak birtakım kişilerin elinde oyuncak hale gelen birliklerinin bazıları halen daha süt fiyatlarını belirleyememiştir. Çiftçimize destek olması gerekirken belirsizliklere yol açan bu birliklere karşı her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.

Yarın itibariyle, evlerindeki, çiftliklerindeki tanklarında soğuk sütleri bulunan tüm Çukurkuyulu hemşehrilerimi, sütlerini teslim etmek üzere kalkınma kooperatifimize ya da belediyemize davet ediyorum.

Sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın geçtiği bu zor dönem içinde her zaman yanınızda olduğumu, sizlere karşı tehditvari bir halde sallanan parmakları katmerli bir şekilde sahiplerine iade edeceğimi bilmenizi diler, bu cennet vatanımızı üç beş soytarıya teslim etmeyeceğimizin kararlılığını sevgilerimle sizlerle paylaşırım.

Ahmet HALİSDEMİR

Çukurkuyu Belediye Başkanı

Editör: TE Bilişim