Bağlama Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye binasındaki imza töreninde, Bağlama Belediye Başkanı Murat Karakuzu ile Hizmet-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kadir Yenel, sendika üyesi çalışanların ücretlerinin ve sosyal haklarının iyi derecede artırıldığı 3 yıllık bir toplu iş sözleşmesine imza attı.

Gıda fiyatlarında fren tutmuyor Gıda fiyatlarında fren tutmuyor

Başkan Murat Karakuzu, "Bağlama’ya yakışır hizmetleri yerine getirme noktasında en önemli paydaşlarımız arasında olan çalışanlarımızın alın terinin karşılığını yeterli ve zamanında vermenin önemini fırsat buldukça vurguluyoruz. Bu doğrultuda toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde de çok zorlanmadık. Çünkü bizler alın terinin karşılığının tam olarak ve zamanında verilmesi gerektiği inancına sahibiz. Sözleşme, iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Şube Başkanı Kadir Yenel ise toplu iş sözleşmesi imza töreninin ardından: "Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde çalışanlarının alın teri ve emeğini güzel bir sözleşme ile taçlandıran Belediye Başkanımıza ve ayrıca muhasebe müdürümüz Yunus Özcan’a minnettarız. Belediye işçisi arkadaşlarımıza tüm kısıtlı imkânlara rağmen bu yıl için önce güzel bir taban ücret belirledik. 3 yıllık sözleşmede bayramlarda ikramiye gibi sosyal haklarının da son derece gözetildiği bir sözleşme oldu. Tüm emekçilerimize bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Bizim temel amacımız üyelerimize insanca yaşama hakkını verecek sosyal ve ekonomik şartları sağlamak. Bunu da yaptığımız bu sözleşme ile gerçekleştirdik. Sendikamıza yakışan örnek bir sözleşme yaptık” dedi.

Editör: TE Bilişim