Kadınların spor ve yaşam merkezi b-fit, Anadolu’ya yatırım yapıyor ve Anadolu’da iş kurmak isteyen kadınları desteklemek için yatırımın bir kısmını üstleniyor. 


Türkiye’de
 kadın girişimciliğini destekleyip kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen, kuruduğu günden bu yana ülkemizde 48 ilde, 220 franchise ve 190 bin üyeye ulaşan b-fit ile 250’den fazla kadın kendi işinin sahibi oldu.



Franchise bedeli 35-39 bin TL arasında değişen b-fit, iş kurmak isteyen Anadolu’daki kadınlar için bedelin yaklaşık üçte birini üstlenerek, 25 bin TL+KDV’ye hayallerine ulaşma imkanı sağlıyor.


B-fit kurucusu ve Dünya Ekonomik Forumu tarafından bu yılın Sosyal Girişimcisi seçilen Bedriye Hülya konuyla ilgili olarak; “Spor yapmalarının yanı sıra kadınları iş ve istihdam olanağı sağlıyoruz. Dar gelirli, eğitimi ya da herhangi bir mesleği olmayan kadınlara b-fit ile kendi işlerinin sahibi olmaları için imkan tanıyoruz. Bugün olduğu gibi gelecekte de başta Anadolu’da olmak üzere, kadınların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlayıp, çözüm modelleri geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.



Editör: TE Bilişim