Altunhisar Belediyesi ile BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği) sendikası ile Belediyede çalışan memurlar için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. İmza törenine Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, BEM-BİR-SEN Niğde il Başkanı Ergün Yılmaz, Mali Sekreter İlyas Yağız ve Belediye İşyeri Temsilcisi Mahmut Utanga katıldı.

 

Sözleşme öncesinde bir konuşma yapan Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Altunhisar’da doğmuş, büyümüş biri olarak amaçlarının ilçesinin ve halkının yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

 

Halkın içinden yetişmiş biri olarak sorunların çözümünde herkesle işbirliği içinde olmaya büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Sarı; “Sorunların çözümünde, soğuk, sıcak, gece, gündüz demeden tüm şartlarda destek vermiş; işçilik, memurluk ve amirlik yapmış birisi olarak 28 Mart 2004 yılında aldığımız emaneti en iyi şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Emeğin ve emekçinin yanında olduğumu, tüm sosyal hakların geliştirilmesi için çalışanlarımın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bu sözleşmenin öncelikle çalışanlarımıza, ailelerine ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum ve mevcut motivasyonun üzerinde performans göstererek verimli çalışmalarını bekliyorum. Bu sözleşmenin yapılmasına vesile olan BEM-BİR-SEN’in değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BEM-BİR-SEN Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz da, Başkan Sarı’nın yakın ilgisine teşekkür ederek, sendika olarak üyelerin maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını söyledi. Memur arkadaşların bu sözleşme ile performans noktasında üzerine düşeceğine yapacaklarını inandığını belirten Yılmaz, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. 



Editör: TE Bilişim