Altunhisar Ziraat Odası Yönetim kurulu aldığı kararla mevcut şartları uygun olmayan biçerdöverlerin çalışmasına izin vermeyecek. 


Altunhisar Ziraat Odası Başkanı Ali Atasoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte biçerdöverlerin denetimleri yapılacağını söyledi.

Köy Muhtarları ile Koruma başkanlarının katıldığı toplantıda ilçe genelinde ve köylerde ekin biçme zamanında hizmet verecek olan biçerdöverlerin gerekli şartları taşıması taşımayanların çalıştırılmaması konusunda gerekli çalışmaların yapılması noktasında alınacak olan önlemler masaya yatırıldı.

Başkan Atasoy yaptığı açıklama, “İlçede hasat döneminde faaliyet gösterecek olan şartları taşımayan biçerdöverlerin çalışmasına izin verilmeyecek. Odası başkanlığı olarak kasaba ve köylerimizde birlik ve beraberlik içerisinde çiftçilerimizin ekinlerini temiz biçtirilmesi noktasında eski biçerdöverlerin çalıştırılmaması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Çitçimizin ürünlerinin daha iyi ve zarara uğramadan tarladan kaldırmasının sağlanacağını, şartları taşımayan biçerdöverlerin çalışmasına kesinlikli izin verilmeyecek” dedi.


Editör: TE Bilişim