Turkcell Europe, yaz tatilini geçirmek için Almanya’dan Türkiye’ye gelen Niğdeliler için yeni kolaylıklar sunmaya başladı.


‘SmartPlus
’ paketiyle 300 konuşma dakikası satın alan müşteriler, bu dakikalarını hem Almanya’da hem de Türkiye’deyken diledikleri gibi kullanabilecek.

14,99 Euro  karşılığında satın alınabilen SmartPlus paketi ile Türkiye’den Almanya’daki tüm hatları arayabilen Turkcell Europe aboneleri, Türkiye içinde de Turkcell’liler ve sabit hatları arayabiliyor.

Almanya’da bu paketle Turkcell Europe’lular kendi aralarında sınırsızca konuşabiliyorken, Türkiye’deyken de Almanya’dan gelen aramalardan ilk 100 dakika için herhangi bir ücret alınmayacak.

Türkiye’deki tatilleri boyunca akıllı telefonlarından internete girmek isteyen Niğdeli Turkcell Europe müşterileri 14,99 Euro karşılığında 300 MB’lik ‘Türkiye İnternet’ paketini satın alabilecek.

Turkcell Europe’lular bu paketle e-mail, Facebook ve Twitter’ı takip edecek, acil durumlarda Google’da adres arayabilecek.

Smart Plus paketini satın almak için SMARTPLUS yazıp 77733’e, internet paketi için de “TR INTERNET yazıp yine 77733’e mesaj atmak yeterli.

Turkcell Europe faturasız hattı kullanan Niğdeliler, Türkiye’deki tatilleri süresince, internet üzerinden, www.turkcell.de adresinden kredi kartıyla herhangi bir kayıt gerektirmeden kolayca bakiye yükleyebilecek. Bir diğer seçenek de Türkiye’de “paysafe” faturamatik noktaları.

Öte yandan Turkcell Europe’lular birbirlerine kolaylıkla bakiye transfer edebilecek. 6060'ı arayıp sesli komutların aktardıklarını takip ederek işlem gerçekleştirilebilecek. Yada *131# tuşladıktan sonra aramaya basıp, menü komutlarını izleyerek bakiye transferi yapılabilecek.

Turkcell Europe abonleri,  hem Almanya’da,  hem Türkiye’de geçirdikleri izinleri boyunca birçok mağazada özel indirimler de kazanacak.

Bu indirimlerden faydalanmak isteyen Turkcell Europe’luların AVANTAJ yazarak 77700’a SMS atmaları yeterli. Telefonlarına gelen şifre ile aboneler, “Turkcell Europe’lular Yaşadı” logosu bulunan mağazalarda tüm indirimlerden faydalanabiliyor.

Tüm işlemler için Müşteri Hizmetleri’nden de destek alınabiliyor. Turkcell Europe müşterileri doğrudan 9090’ı arayarak, Turkcell hattı olmayan müşteriler ise 0049 0180 6 151 151’i arayarak müşteri temsilcilerinden ister Türkçe, ister Almanca hizmet alabiliyor.

 

Editör: TE Bilişim