İlçemizde 24 yıldır Tarım Sektöründe hizmet veren Köseoğlu Tarım , Ahiler Kalkınma Ajansı 2010 yılı Mali Destek Programı Tarıma Dayalı Sanayii alanında hazırladığı projesi hibe almaya hak kazandı.
 
Köseoğlu Ürün Çeşitlendirme projesi ile  hibe alan Firma Sahibi Süleyman Yalçın konu ile ilgili BORHABER. NET Editörü Dahi GEDİK’e yaptığı açıklamada şunları ifade etti ;
’’ Firmamız ,Ahiler Kalkınma Ajansı 2010 yılı Mali Destek Programı Tarıma Dayalı Sanayii alanında hazırladığı projesi ile 503.000.00 T.L’lik hibe almaya hak kazanmıştır. Hibe desteği ile yeni yatırımlar yaparak satış hacmimizi yıllık 15 bin tona çıkarmayı hedefledik.
 Köseoğlu Tarım olarak Bor ilçemizde 24 yıldır tarım sektöründeyiz. Saatde 10 ton kapasiteli karma yem fabrikası yanında kimyevi gübre alanında Bağfaş, Gübretaş, İgsaş, Gemlik tarım ürünleri ticareti ve tohumluk sektörününü öncü kuruluşu Tigem Bayiilikleriyle Bölge il ve ilçelerinde oluşturduğu satış noktaları  ve bayii ağı ile Bor Yem ve Köseoğlu Yem adı altında üreticilere ulaşmaktadır. Firma yeni bir tesisi yaparak işletme üretim süreçlerinin teknolojik ve modern bir çizgide gelişimini sağlamayı, üretim kapasitesini arttırmayı yeni ürün portföylerini üretime eklemeyi ve istihdamını arttırmayı hedeflemektedir.’’ dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim