Ahiler Kalkınma Ajansı'nın vizyonu ve Bölge Planı çerçevesinde ilan edilen 2013 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında 10.07.2013 – 21.08.2013 tarihleri arasında Ajansa yapılan proje başvuruları 21.08.2013 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda görüşüldü ve desteklenecek projeler listesi karara bağlandı.

 

Buna göre; Niğde İl Özel İdaresi, Niğde Üniversitesi, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Belediyesi, Nevşehir Valiliği, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi ve Kırşehir Valiliği’nin birer projesi olmak üzere toplam 8 proje desteklenmeye hak kazandı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı 2013 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında desteklenecek bu 8 projeden 5’i ile 11 Eylül Çarşamba günü Ahiler Kalkınma Ajansı’nın Nevşehir’de bulunan Merkez Hizmet Binası’nda sözleşme imzalandı.

 

Sözleşmelerin imzalanmasının ardından Ajans İzleme ve Değerlendirme Birimi (İDB) tarafından yararlaÖte yandan, Doğrudan Faaliyet Desteği Programı halen açık olup başvurular 08.11.2013 tarihinde KAYS (Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi) üzerinde sona erecek. Online başvuru tamamlandıktan sonra çıktıların aslı (yalnızca bir asıl) matbu halde 15.11.2013 tarihine kadar Ajans Merkezine teslim edilebilecek.

 

Doğrudan Faaliyet Desteği Programı’nda başarılı bulunan projelere sağlanacak mali desteğin program bütçesi sınırına ulaşması durumunda söz konusu son başvuru tarihi beklenmeksizin program sonlandırılacak.

Sözleşmelerin imzalanmasının ardından Ajans İzleme ve Değerlendirme Birimi (İDB) tarafından yararlanıcılara uygulama süreci hakkında yaklaşık bir saatlik eğitim verildi.





Öte yandan, Doğrudan Faaliyet Desteği Programı halen açık olup başvurular 08.11.2013 tarihinde KAYS (Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi) üzerinde sona erecek. Online başvuru tamamlandıktan sonra çıktıların aslı (yalnızca bir asıl) matbu halde 15.11.2013 tarihine kadar Ajans Merkezine teslim edilebilecek.

 

Doğrudan Faaliyet Desteği Programı’nda başarılı bulunan projelere sağlanacak mali desteğin program bütçesi sınırına ulaşması durumunda söz konusu son başvuru tarihi beklenmeksizin program sonlandırılacak.



Editör: TE Bilişim