Türkiye’de
  sadece 9 tane olan Michelin Recamic soğuk kaplama tesisinin 10’uncusu Gözüküçükler Oto Lastik Kaplama Niğde’ye açıldı.



GÖZÜKÜÇÜKLER LASTİKÇİLİK'TEN MİCHELİN RECAMIC GÜVENCESİ İLE ÜRETİM

Yüz yılı aşkın lastik sektöründe faaliyet gösteren Michelin’in soğuk lastik kaplamada en son teknoloji ile dünya standartlarında üretim yapan Michelin Recamic tesisini Gözüküçükler Oto Lastikçilik Niğde’de hizmete soktu. Yıllarca Bor ilçesinde her türlü marka lastik satışı ve sonrası hizmetler ile soğuk ve sıcak kaplama sektöründe faaliyet gösteren Gözüküçükler Lastik  Sıcak Soğuk Kaplama firması şimdi de Niğde’de Dünya markası olan Michelin  Recamic Lastik Kaplama tesisi kurdu.

Niğde – Kayseri yolu Keresteciler sitesi karşısında geçtiğimiz haftalarda faaliyete geçen, Türkiye’de  sadece 9 tane daha bulunan kaplama tesisinde Avrupa Standartlarına uygun Regülasyon R-109 imalat onay belgeli kaplama lastikleri üretiliyor.

R-109 AVRUPA STANDARTLARINDA  KAPLAMA LASTİK ÜRETİMİ

Niğde ile birlikte Konya, Kırşehir, Karaman ve Aksaray gibi çevre illeri kapsayan şekilde hizmet veren  Gözüküçükler Oto Lastik Kaplama tesisi yöneticilerinden  Mustafa Gözüküçük Niğde’de yeni açtıkları tesis ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Niğde’ye son teknoloji,  büyük bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın lastik sektöründeki teknolojik lideri Fransız Michelin’in, soğuk kaplamada dünya markası olan Recamic firması kaplama lastik  üretimi için Türkiye’de yetki verdiği 10. tesis olduk.  Yeni açılan tesisimiz Niğde  ile birlikte diğer  çevre illere de hizmet vermektedir.  Bütün çalışan personelimiz Michelin firmasından  eğitim aldı. Michelin’den eğitim almış yetkili teknisyenler tarafından,  son digital teknoloji ile    özel geliştirilmiş otomasyon ekipmanlarla tesisimizde   üretilen  ticari, ağır ve iş  araçlarının kaplama lastikleri  Michelin Recamic’in Dünya ve Avrupa standartları   güvencesindedir.  Sürücülerimizin her türlü yol koşullarında güvenli şekilde daha fazla kilometre yol yapmaları,  maliyetleri olabildiğince düşürmeye yönelik, her türlü  ihtiyaçlarına göre kalıcı çözümlerin üretildiği  bu bölgedeki tek firmayız” dedi.

HER MARKA  HESAPLI OTO LASTİK SATIŞI

Niğde-Kayseri çevre yolu üzerinde, kapalı geniş bir alan içinde faaliyet gösteren  Gözüküçükler Oto  Lastik Kaplama tesisinde, soğuk-sıcak kaplama lastiklerin yanında, Michelin ve Petlas markalar başta olmak üzere bir çok marka ve ebatta lastik bulmak mümkün. Ako marka Akülerin de satışının yapıldığı tesiste satış sonrası hizmetlerde kusursuz veriliyor.

Gözüküçükler Oto Lastik Kaplama İletişim; Niğde -  0388 212 11 51 /  Bor - 0388 311 19 37

 Tanıtım Haber-Yapım: Tiyo Ajans










Editör: TE Bilişim