Acar, Eğitim ve öğretimin paydaşlarından biri olarak öğrencilere en iyi servis hizmeti verme hedefi ile yola çıkan Acar seyahat, her dönemde kendisini yenileyerek müşterilerine verilen sözün yerine getirilmesi çabasında olduğunun altını çizdi.

Acar Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Asım Acar, “Eğitimli servis personelimiz, modern ve donanımlı servis araçlarımızla anne ve babaların bizlere emanet ettikleri yavrularını okul-ev ve ev-okul hattında sağlıkla taşıma ve emanete sahip çıkma azmimiz her yıl katlanarak devam etmektedir. Her yaz tatilinde servis personelimiz Hizmet içi eğitimden geçerken servis araçlarımızdan teknik bakımları yapılarak yeni eğitim-öğretim yılına kendimizi hazırlamayı bir çalışma prensibi olarak görürüz. Her alandaki gelişim ve değişim, öğrenci servis taşımacılığını da hem yasal mevzuat olarak hem de araların modern ve teknik gelişmeleri açısından etkilemektedir. Acar Seyahat olarak her zaman kendimizi yenileyerek, bu alanda en iyi olma iddiamızı sürdürmekteyiz. Kendine ve mesleğine saygıyı ilke haline getiren personellerimiz ile taşıdığımız öğrencilere örnek olarak, eğitimin hayatın bir parçası olma modelini yaşatmakta Acar Seyahatin olmazları arasındadır. Eğitim dünyasının içerisinde olan bizler, kendimizi eğitmediğimiz sürece çağa ayak uydurmamamızın mümkün olmadığı bilinci ile hareket ederek, sürekli eğitim odaklı trafik, mevzuat, işletişim, halkla ilişkiler alanında düzenli eğitimlerimiz ile personelimizi geleceğe hazırlamam planlarımız devamlılık arz etmektedir” dedi.

Acar Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Asım Acar, Yoğun ve yorucu geçen bir eğitim-öğretim yılını da sağlıkla ve güvenle tamamlananın huzuru ile Acar seyahati eden veli, öğrenci, okul-aile birliği üyeleri ve okul yöneticilerine teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti. Acar, “Gelecek öğretim yılında da sevgili öğrencilerimizi “güvenle geleceğe taşıma” sloganımızın gereği olarak, yaz tatilinde kendimizi yenileyerek, sizleri tekrar taşımaya talibiz. Geleceğin, doktorlarını, mühendislerini, öğretmenlerini, hukukçularını, işletmecilerini, iktisatçılarını, kamu ve özel sektörde ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine ve refahına katkı sunacak çocuklarımızı ve gençlerimize hizmet verdiğimiz için kendimizi çok şanslı görüyoruz. Bu duygu ve düşünler ile çocuklarımıza ve gençlerimize girecekleri sınavlarında başarılar ve gönüllerince geçirecekleri tatil dilerim” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim