Paşa Kapı caddesindeki mağazanın açılışına İhlas Evim Mağazası İç Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Cezayirli,Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Erdoğan ve İhlas personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Mağazanın açılış Kurdelesi İhlasevim İç Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Cezayirli, Niğde Belediye Baykaşı Faruk Akdoğan ve Niğde Ak Parti İl Başkanı Emrah Erdoğan tarafından kesildi.
İhlasevim İç Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Cezayirli yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “ İhlas Evim mağazalarının katlı mağazalar sistemine dönüşmesinin 72. mağazasını Niğde’de açılışını yaptık. Tüm Niğde halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışta bir konuşmada Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptı.

Başkan Akdoğan, “ Niğdemizin değerli caddelerinden biri olan Paşakapı caddesinde İhlasevim mağazasını açıyoruz. Açılan mağazamızın caddemize, insanımıza, Niğdemize ve burada alışveriş yapacak vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Akdoğan, “ Burada çalışan arkadaşlarımıza Allah kazasız belasız çalışmayı nasip etsin. Yine burada ticaretin ve helal kazancın bol olmasını Allah'tan diliyorum. Niğdemize, İhlasevim mağazasına ve Niğde’deki tüm müteşebbislerimize daha iyi mağaza açmaya onları da davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim