SS 51 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Yunus Demirtürk ve üyeleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonu’nda kooperatif üyelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Akdoğan, özel halk otobüsü işletmecilerinin yaşadıkları sorunların çözümü için çaba göstereceklerini söyledi.

Kooperatif Başkanı Yunus Demirtürk, SS 51 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak yaşadıkları en önemli sorunlardan birinin de ilçelere yolcu taşıyan özel halk otobüsü ve dolmuşların, şehiriçi güzergahlardan yolcu almalı olduğunu belirtti. İlçelere ait özel halk otobüsü ve dolmuşların, şehiriçi güzergahlarda yolculuk yapacak vatandaşları taşımalarının yasak olduğunu vurgulayan Kooperatif Başkanı Demirtürk, bu durumun maddi yönden kendilerini zarara uğrattığını belirtti.

Kooperatif Başkanı Yunus Demirtürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit’in de katıldığı toplantıda Başkan Akdoğan’a otobüs reklamları, otobüslerin toplanma noktaları konusundaki taleplerini de ilettiler.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da SS 51 Nolu Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin yaşadığı sorunları bildiklerini ifade ederek, gerekli araştırmaların yapılacağını, Niğde Belediyesi’nin, özel halk otobüs işletmecilerinin sorunları ve talepleri konusunda yapması gerekenleri kısa süre içinde yerine getireceğini ifade etti. 




Editör: TE Bilişim