İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT İl Genel Meclisinin 2012 yılı çalışmalarını değerlendirdi. KOÇYİĞİT, ihtisas komisyonlarının ve meclisin ilin menfaatleri doğrultusunda var gücüyle çalıştığının altını çizdi


         İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT İl Genel Meclisinin 2012 yılı faaliyetlerini değerlendirdi. Meclisin ihtisas komisyonları ile birlikte 2012 yıllında önemli kararlara imza attığını belirten Başkan KOÇYİĞİT, ilin menfaatleri doğrultusunda iktidarıyla muhalefetiyle çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

 

         İl Genel Meclis bünyesinde altı ihtisas komisyonun çalışmalar yaptığını kaydeden KOÇYİĞİT; Bu komisyonların; Bütçe ve Plan Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu İl Sınırları ile Sorumlu Çeşitli İşler Komisyonu ve Tarım Komisyonu olduğunu kaydetti.

 

         2012 yılında toplam 19 konunun komisyonlara havalesinin yapıldığını ve bu komisyonlardan gelen raporlar doğrultusunda il genel meclisinin komisyon maddelerini karara bağladığını belirtti. 

 

         İl Genel Meclis Başkanı 2012 yılıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları kaydetti;

         "Niğde İl Genel Meclisi 2012 Yılı içerisinde  11 toplantı yapmış olup, 70 birleşimde 114 adet karar almıştır. Kararların 7 adedi oy çokluğu, 107 adedi oy birliği ile kabul edilmiştir, 2012 yılı içerisinde Bütçe plan Komisyonuna 6 adet karar, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna 8 adet karar, Eğitim Kültür ve sosyal Hizmetler Komisyonuna 2 adet karar, İmar Bayındırlık ve  Bütçe Plan komisyonlarına 3 adet karar havale edilmiştir.

 

         Yapılan tüm bu çalışmalarda emeği geçen meclis üyelerimize, bizleri sürekli aydınlatan idaremize ve bir çok konuda öncümüz olan Sayın Valimize teşekkür ediyor, 2012 yılı gibi 2013 yılının da ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim