Niğde merkezde evli ve 2 çocuk annesi Rukiye İşbilir ailesine ve eşine destek olmak için açtığı dürüm dükkanı sayesinde iki çocuğunu okuturken eşine destek olmaya devam ediyor. 2 çocuk annesi işbilir açtığı dürüm salonunu 10 yıldır sabahın erken saatlerinde açarak eşine destek olmak için titizlikle çalışıyor.

Niğde merkezde evli ve 2 çocuk annesi 43 yaşındaki Rukiye İşbilir; “ 10 yıl önce çocuklarımın okuma masraflarında eşime destek olmak üzere dürüm salonu açtım. Yaklaşık 10 yıldır da açtığım dürüm salonu sayesinde hem çocuklarımın okumasındaki masrafları karşıladım hem de aileme ve eşime destek oldum ve olmaya da devam ediyorum. Evde oturuyordum eşimle eşime destek olma kararı verdim ve böyle bir dürüm salonu açma kararı aldım. Eşimde bana destek oldu. Hiçbir yerden destek almadan ufak bir dürüm salonu açtım. Şuanda işlerim iyi. açtığım dürüm salonu sayesinde eşime destek oluyorum ve çalışmaktan çok memnunum. Şimdi ise oğlumu da yanıma aldım ve oğlumla beraber dürüm salonumuzda çalışıyoruz” dedi.

Ev hanımlarına da çağrıda bulunan İşbilir; “ ev hanımları evde boş durmak yerine kendilerine bir uğraş bulsunlar ve eşlerine ailelerine destek olsunlar. Kadınım diye çekinmesinler. Biz kadınlar her işin altından anlımızın akıyla çıkar ve her işimizi titizlikle başarılı bir şekilde yaparız. Bütün kadınlar çalışarak özgüvenlerine kavuşsunlar” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim