Türkiye’nin lider denetim, vergi ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye yeteneğe yatırım yapmaya devam ediyor. 17 Eylül’de PwC ailesine katılan 180 genç yetenekle birlikte PwC Türkiye, profesyonel kadrosunu daha da güçlendirdi.

Dünyanın lider profesyonel hizmetler şirketi olan PwC, her yıl farklı yetenek ve becerilere sahip, motivasyonu yüksek gençlerle çalışmaya başlarken, sahip olduğu yeteneklerin tüm kariyerleri boyunca gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Kendileri ve kariyerleri için doğru yerin PwC olduğuna inanan 180 yeni mezun yetenek PwC ailesine katıldı. PwC Türkiye’de çalışmaya başlayan gençler 158 ülkedeki 170 bin kişiye yaklaşan uluslararası network’ün bir parçası oldular.

PwC Türkiye Başkanı Cansen Başaran Symes şunları söyledi: “Günümüz küresel ekonomisi ve iş dünyasında yaptığımız her şey insan ve fikirler üzerine kurulu. PwC’de de sunduğumuz hizmetin kalitesi ve başarımız tüm dünya genelinde sahip olduğumuz yeteneklere ve onların her gün yarattığı değere dayanıyor. En önemli varlığımız olan yeteneğe ve bilgiye sürekli yatırım yapıyoruz. PwC’deki her yetenek için değer yaratmak bizim için öncelikli. PwC Ailesine yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte kaliteli hizmete olan bağlılığımızla müşterilerimiz için değer yaratmaya devam edeceğimize inanıyorum.”

PwC yeni neslin çalışma hayatından beklentilerini en iyi şekilde anlayarak her yeteneğin potansiyelini hayata geçirebileceğini hissettiği bir çalışma ortamı sunuyor.

Cansen Başaran Symes bu konuda, “PwC’deki en önemli varlığımız sahip olduğumuz yetenekler; kaliteleri, çeşitlilikleri, değerleri ve kültürel duyarlılıkları. Yeni nesil zorlukların üstesinden gelmeyi ve sürekli öğrenmeyi arzuluyor. Bu nedenle PwC olarak tüm yeteneklerimizin sahip oldukları potansiyeli tamamen ortaya çıkaracakları bir ortam yaratarak bu sayede kendileri, müşterilerimiz ve toplum için değer yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

PwC’ye katılan her yetenek 158 ülkedeki 170 bine yaklaşan büyük bir network’ün parçası oluyor. PwC sahip olduğu yeteneklere tüm dünyadaki ofislerinde çalışmalarına yardımcı olarak, uluslararası deneyim kazanma ve gelişim fırsatı sunuyor. Şu anda PwC Türkiye’den 43 genç PwC’nin dünya genelindeki farklı ofislerinde deneyim kazanırken farklı alanlardaki uzmanlıklarını geliştiriyor.

 

PwC’de işe alım süreci

PwC Türkiye her yıl Mart ayında başlayan yeni mezun işe alım sürecinde üniversite öğrencileri ile doğrudan iletişime geçiyor. PwC Türkiye kariyer web sayfalarından sayısı 2500’e ulaşan yapılan başvurunun ardından gerçekleştirilen mülakatlarda PwC yöneticileri ile görüşen gençler karşılıklı olarak beklenti ve kariyer hedeflerini paylaşma şansı yakalıyor. 2012 yılında da 6 aya yaklaşan yoğun bir mülakat döneminin ardından PwC Türkiye’nin kendileri için doğru yer olduğuna inanan 180 yeni yetenek PwC ailesine katıldı.

PwC Hakkında

PwC, tüm dünyada en üst düzey sektör uzmanlığı ile sundukları denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri ile müşterilerine aradıkları değeri katmaktadır. 158 ülkede 169.000’i aşkın çalışanı ile PwC, yeni bir yaklaşım ve pratik tavsiyeler üretmek üzere müşterileri ile düşünce, deneyim ve çözüm önerilerini paylaşır. PwC 1981’den bugüne faaliyet gösterdiği Türkiye’de, İstanbul’da iki, Ankara’da, Bursa’da ve İzmir’de birer ofis olmak üzere toplam 5 ofiste, yaklaşık 1.350 kişilik profesyonel kadrosu ile Türk iş dünyasının aradığı değeri yaratmak için hizmet sunmaktadır.

Editör: TE Bilişim