SBS’de dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini kabul eden Milli Eğitim Müdürü Eser, öğrencileri tebrik etti. Niğde’de eğitim seviyesinin her geçen yıl artarak devam ettiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Eser, “Niğde’de eğitime katkı sağlayan devlet, özel okul ve dershanelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Veli, öğretmen, öğrenci işbirliği içinde çalışmalarda en büyük pay öğrencilerimize aittir. Bu öğrencilerimize de ilimizin başarısının artırmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Niğde Özel Sungurbey İlköğretim Okulu ve Serhat Dershanesi SBS birincilerini Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser makamında kabul etti. Ziyarette Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Ali Durak, Şube Müdürü Yakup Yılmaz, Özel Sungurbey İlköğretim Okulu Müdürü Eyüp Gedik, Müdür Yardımcısı M. Latif Güneş, Serhat Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü Kamil Herdem, Müdür Yardımcısı Adem Bulut da yer aldı.
 
“Sınav başarılarının artırılması için çalışıyoruz”
LYS ve SBS’de Niğde’nin son yıllardaki başarıları ile gurur duyduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, “Bu başarılarla iyi yönlerimizi gördük, şimdi iyileştirilmesi gereken yönlerimizin güçlendirilmesi için çalışıyoruz” dedi.
 
Sınavlardaki puan türlerine göre istatistik çalışmalarına başladıklarını vurgulayan Eser, başarının az olduğu alanlarda öğretmenlerle birebir görüşmeler yapacaklarını ve derslere göre başarının artması için çalışacaklarını söyledi.
 


Editör: TE Bilişim