Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, 15 Şubat’ta köy okullarında başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi okullara ihtiyaç duydukları dezenfektan, sabun, maske, yüzey temizleyici, sıvı sabun, çamaşır suyu, mikrofiber bez, paket eldiven gibi birçok temizlik malzemeleri dağıtıldı.

Okullara alınan ve bir kısmı okullara ulaştırılan malzemeleri yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, "Salgın koşullarının hafif seyrettiği ya da virüsün hiç görülmediği köy ve benzeri yerleşim yerlerinde okullar, 15 Şubat'ta başlayacak şekilde yüz yüze eğitime hazırlandı. "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu" uyarınca açılacak tüm okullara ihtiyaç duydukları dezenfektan, sabun, maske, yüzey temizleyici, sıvı sabun, çamaşır suyu, mikrofiber bez, paket eldiven gibi birçok temizlik malzemeleri ulaştırıldığını söyleyerek okullarımızın güvenilir kurumlar olduğunu belirtti.

Yüz yüze eğitimde devam zorunluluğu olmadığını söyleyen İl Milli E Eğitim Müdürü Yaşar, velilerimizin gönül rahatlığıyla öğrencileri okula gönderebileceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim