Niğde Üniversitesi  Zübeyde Hanım Sağlık Yüksek Okulu öğrencileri, öğretim elemanları ve idari personeli “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle Bor ilçesinde bulunan Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Geleneksel olarak gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler huzurevinde kalan engelli ve yaşlılar için bir program düzenledi.  Programa Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, Huzurevi Müdürü Selahattin Yücel, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksek Okulu akademik ve idari personeli ile huzurevi sakinleri katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla başlayan program öğrencilerin gerçekleştirdikleri şiir dinletileri ve tiyatro gösterileriyle devam etti. Huzurevi sakinlerine pasta ve meyve suyu ikramı yapılan etkinlik canlı müzik ile son buldu. Söylenen şarkılarla keyifli saatler geçiren huzurevi sakinleri öğrencilerle birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek öğrencileri her zaman beklediklerini söylediler.
 “Yaşlılara Saygı Haftası” münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette huzurevi sakinleri ile sohbet eden öğrenciler onlara moral vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek sık sık gelecekleri sözünü verdiler.

Editör: TE Bilişim