Üniversite Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından 2013/2014 Akademik yılı Yaşam Boyu Öğrenme Programı (LLP) Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında iki ayrı bilgilendirme toplantısı yapıldı.



Öğrenci ve bölüm koordinatörü öğretim elemanlarının katıldığı toplantılar Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda ve Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Uluslararası İlişkiler Ofisi kurum koordinatörleri Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu, Uzm. Hülya Üründü ve Uzm. Agata Uçak’ın sunumlarıyla başlayan bilgilendirme toplantılarının ilk gününde fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve bölüm koordinatörlerine öğretim elemanı ve öğrenci değişim programlarının işleyişi, programdaki aksaklıklar ve nasıl giderilmesi gerektiği hakkında bilgiler verildi. Toplantıda programın önemine değinilerek, nasıl geliştirilmesi gerektiği konuları ele alındı ve Erasmus Değişim Programının etkin bir şekilde yürütülmesi için neler yapılması gerektiği üzerinde duruldu. Soru cevap bölümüyle devam eden bilgilendirme toplantısı verilen kokteylin ardından sona erdi.

Toplantıların ikinci gününde ise öğrenciler bilgilendirildi. Niğde Üniversitesi  Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan bilgilendirme toplantısı Uzm. Hülya Üründü’nün Erasmus Bilgilendirme sunumu ile devam etti. Daha önce Erasmus Hareketliliğinden yararlanan öğrencilerin Erasmus deneyimlerinin paylaşıldığı toplantıda Üniversite Koordinatörü Doç. Dr. Ömer İskenderoğlu’nun yanı sıra Uzm. Hülya Üründü, Uzm. Agata Uçak ve Abdullah Çavdar, öğrencilerin konu hakkında merak ettiği soruları cevaplandırdılar.






Editör: TE Bilişim