Tane tane kapakları toplayalım adım adım engelleri aşalım kampanyasına Vuslat Anaokulu duyarsız kalmadı.
 
İstanbul Ataşehir Belediyesinin Türkiye genelinde başlatmış olduğu “Tane tane kapakları toplayalım adım adım engelleri aşalım” kampanyası bütün Türkiye’de olduğu gibi İlimizde de yüz bin kapağın toplanmasıyla son buldu.
 
        Konu hakkında açıklamada bulunan Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan kampanya dahilin’de 100.000 bin kapak topladık. Kampanya’ya İl ve İlçe genelinde çok büyük destek gördüklerini ifade ederek kampanyanın engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye olarak döneceğini söyledi.
 
         Kampanya’yı düzenleyen başta Ataşehir Belediyesi olmak üzere, Kampanyanın başarılı olmasında emeği geçen 81 İlde destek veren kurum kuruluş ve sivil derneklere, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri ve noktasına, Niğde Üniversitesine, Besyo Müdürlüğüne, Bor Meslek Yüksek Okuluna, Polis Meslek Yüksek Okuluna, Ticarek Meslek Lisesi Okuluna, Kız Meslek Lisesi Okuluna, 75. Yıl Mehmet Gökher Okuluna, Yavuz Sultan Selim Okuluna, Mustafa Altuncu Okuluna ve özel dershanelere desteklerinden dolayı teşekkürlerini belirtti. Ayrıca plastik kapakların Ataşehir Belediyesine ulaşmasında sponsor olan Niğde Aydoğanlar Turizm’e de teşekkür ederiz dedi.
 
           Kampanyanın bitimine az bir süre kala Vuslat anaokulu öğrencileri, aileleri ve Öğretmenleri tarafından engelli vatandaşlarımız için plastik kapak toplama kampanyasına duyarsız kalmayarak destek verdi. Öğrencilerin engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye imkânına kavuşmalarına katkı sağlamaları bakımından çok anlamlı kampanya olduğu dile getirildi. Vuslat anaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri Başka kampanyalarda buluşmak üzere diyerek Gençlik Merkezinden ayrıldılar.
Editör: TE Bilişim