Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 9. Geleneksel “Vali- Belediye Başkanı- Rektör, Öğrenci” buluşması Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 1923 nolu salonda gerçekleştirildi.

Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, ilgili kurum müdürleri, Akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen toplantının açılışında üniversite öğrencilerine seslenen Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, “Türkiye’nin gelişmesinde ve ilerlemesindeki en büyük etken olan siz kıymetli gençlerimizi dinlemek, görüşlerinizi, beklentilerinizi ve sorunlarınızı almak üzere bir araya geldik” dedi.

Her fırsatta toplumun her kesimi ile bir araya geldiğini vurgulayan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, “ ilimizde devam eden ve yapılması planlanan yatırımları ve projeleri takip ediyoruz. Tabi bunların yanı sıra vatandaşlarımızla bir arada bulunmaya da gayret ediyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, vatandaşlarımızla oturup sohbet ediyoruz, bazen vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Bütün bunlar, yapacağımız hizmetlerin şekillenmesini sağlıyor. Bugünde siz değerli gençlerimizle sorun, görüş ve taleplerinizi dinlemek ve çözüm üretmek üzere bir araya geldik. Umuyorum ki toplantımız verimli bir şekilde geçer” ifadelerine yer verdi. 

Üniversite öğrencilerinin yurt, çevre, ulaşım ve sağlık gibi konu başlıklarını gündeme getirdiği toplantı sonunda Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından sosyal medyada yapılan en iyi fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere kitap hediye etti.
 
 
Editör: TE Bilişim