Vize sınavlarına hazırlık yapan öğrenciler için, 20-28 Kasım tarihleri arasında saat 17.00’de, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Yerleşke Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde Niğde Belediyesinin katkılarıyla çorba ikramına başlandı.

Üniversite personelleri ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği çorba ikramıyla ilgili açıklama yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yağmur Şener, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi olarak sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek Niğde Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Üniversite öğrencilerinin kendileri için çok değerli olduğunu ve sıcak çorba ikramıyla sınava hazırlanan gençlere destek olmayı hedeflediklerini ifade eden Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu ise, Üniversiteye  de sağladığı güzel ortam dolayısıyla teşekkür etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi

Editör: TE Bilişim