Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı tarafından gerçekleştirilen “Flüt Konseri” etkinliği renkli anlara sahne oldu.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden Arş. Gör. Merve Soycan tarafından düzenlenen konsere, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehtap Aydıner Uygun, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konserde, Müzik Öğretmenliği öğrencileri tarafından solo, duo, trio, quartet ve quintet için bestelenmiş flüt eserleri icra edildi. Sergilenen bu eserler dinleyicilerden beğeni topladı.

Konsere, Müzik Öğretmenliği öğrencileri Aydanur Çavuş, Büşra Çifci, Cansel Yalçın, Ceren Beşler, Emine Karabey, Ferdane Çıblakbaş, Gizem Çalışkan, Sinem Kurnaz ve Zeynep Aslan flüt ile İpek Erdoğan ve Yazel Kara ise piyano ile eşlik etti.

Eğitim Fakültesi Konser Salonunda gerçekleştirilen etkinlik, Doç. Dr. Mehtap Aydıner Uygun’un emeği geçenlere teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.
 
 
Editör: TE Bilişim