Son yıllarda yaşadığı hızlı gelişim ve değişimi, Kent- Üniversite işbirliği çerçevesinde şehre de yansıtan Niğde Üniversitesi Niğde Teknik Meslek Yüksekokulu’nda anfi tipi sıralar ile değiştirilen ve ihtiyaç fazlası olan 100 sırayı Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne devretti.



Derbent Yerleşkesinde gerçekleştirilen devir teslime, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp ve Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Kemal Terzi katıldı.

Sıraların teslimi sırasında bir açıklama yapan Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demiralp, sınıflarda bulunan lise tipi sıraların anfi tipi sıralar ile değiştirildiğini bunun sonucunda da kullanım fazlası sıraların ortaya çıktığını belirtti. Kullanılabilir nitelikte olan 100 adet sıranın Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile yaptıkları görüşme sonrasında bu okula devredildiğini ifade eden Demiralp, başarılı bir yeni eğitim öğretim dönemi temennisinde bulundu.

Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Kemal Terzi’de kısa bir açıklama yaparak okullarına katkıda bulunan Niğde Üniversitesi’ne teşekkür etti.












Editör: TE Bilişim