Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. arasında imzalanan iş birliği protokolü, Üniversite ve Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş.’nin birlikte gerçekleştirecekleri, bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik proje çalışmalarını, projelere dayalı bilimsel yayın çalışmaları ile öğretim elemanlarımızın firmada verecekleri danışmanlık hizmetlerini, ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ilgili bölümlerinde okuyan lisansüstü öğrencilerin firma ile yapılan iş birliği içerisinde ya da firma bünyesinde yapacakları lisansüstü tez çalışmaları ile ilgili bölümlerde okuyan lisans öğrencilerin firma bünyesinde yapacakları staj ve bitirme projelerini ve Üniversitemiz ve firma iş birliği ile yapılacak seminer, konferans, tanıtım ve benzeri etkinlikleri kapsıyor.

ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Senato Salonunda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ve Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. adına Genel Müdür Murahhas Aza Osman Sever tarafından imzalanan iş birliği protokolü imza töreninde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran, Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. Teknik Direktörü Tezay Kartal ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Öztürk de hazır bulundu.

İmzalanan protokolün ardından açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde’de faaliyet göstermekte olan önemli bir firma ile protokol imzaladıklarının altını çizerek önemli firmalar ile yapılan ve yapılacak olan bu protokollerin, Kamu-Sanayi-Üniversite iş birlikleri kapsamında ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi katkı sağlayacak değerler olduğunu belirtti. Rektör Muhsin Kar’ın açıklamalarını, protokolün her iki tarafa ve Niğde’ye hayırlı olmasını dileyerek sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim