Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü aracılığıyla düzenlenen “Uluslararası Ticaret ve Lojistik” konulu seminer beğeni topladı.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Fakülte Dekanları ve Yüksekokul Müdürleri yanı sıra akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencinin katılımı ile Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te gerçekleştirilen programa; Turkısh Technıc Teknik A.Ş. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ile Turkısh Cargo İç Anadolu Bölge Kargo Müdürü Suat Ericekli konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Efe Cenk İnan, düzenledikleri eğitim, teknik gezi, organizasyon ve etkinliklerin tanıtımını yaptığı konuşmasında, kulübün misyon, vizyon ve hedefleri hakkında bilgiler de verdi.

Fazıl Çiftçi’nin Türk hava Yolları hakkında teknik bilgi ile satın alma ve lojistik süreçleri hakkında bilgiler paylaştığı etkinlikte, Suat Ericekli kargolama yöntemleri ve kargo süreçleri ile ilgili bilgiler aktardı.

İlgi ile dinlenen program, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ın Fazıl Çiftçi ile Suat Ericekli’ye plaket ve teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından sona erdi.

 
Editör: TE Bilişim