Niğde Ülkü Ocakları Ülkü Evleri’nde eğitim kampı düzenledi. 22 Kasım 2013 Cuma günü yatsı namazı ile başlayan kamp programında Ülkücüler Ülkücülük , Milli Tarih Şuuru , İslam ve İnsan , İletişim ve Motivasyon , Yönetim ve Organizasyon , Ülkücü Hareketin Günümüz Meselelerine Bakışı olmak üzere dersler işlendi.


Derslerin dışında sosyal faaliyetlerinde olduğu kamp programında yemeklerin bir arada bereketli sofralarda, çay sohbetlerinin de olduğu bir program düzenlendi.


Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Kızıl yapmış oldukları bu kamplar ile 21. Yüzyılın yönetici kadrolarında olacak Ülkücülerin donanımlı bir şekilde yetişeceğini ve yönetim kadrolarında daha verimli olacaklarını söyledi.


Yunus Kızıl, bu eğitim kamplarının sıklıkla yapılacağı ve Niğde Ülkü Ocakları’ndaki her Ülkücünün bu eğitimleri alacağını belirtti.


Kamp programına Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Kızıl ve Ocak Yöneticileri ağırlıklı olarak katıldı. Programda Ülkücü Gençler arasındaki bağların sıklaştığı ve teşkilat yapısının daha da sağlamlaştığı görüldü. Kamp programı içerisinde kitap okuma saatleri de vardı. Kamp programı 24 Kasım 2013’de kamp ile ilgi istişarelerin yapılmasından sonra saat 22:00’de son buldu.







Editör: TE Bilişim