Kamusen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş, Çamardı İlçesinde bu güne kadar maaşları için banka promosyonu alınmaması konusunda girişimde bulundu.
Konu ile ilgili Türk Eğitim Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş bir basın açıklaması yaptı.
Uğraş açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
 
İlimiz Çamardı İlçesinde bu güne kadar promosyon antlaşması yapılmadığı ve eğitim çalışanlarının promosyon alamadığı bilgisi, sendikamıza üye olsun olmasın, eğitim çalışanları tarafından şube başkanlığımıza bildirilmiştir. Bu bilgiler ışığında gerekli araştırmaları yapan Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanlığı, promosyonun kamu çalışanlarının hakkı olduğu ilkesinden yola çıkarak gerekli girişimlerde bulunmuştur.

Konu ile ilgili olarak Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ ve şube yönetim kurulu üyeleri, Çamardı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hacı ERDOĞAN'ı makamında ziyaret ederek konu ile ilgili taleplerini bildirmişlerdir. 

 Şube Başkanı Uğraş, promosyon ile ilgili hazırladıkları dosyayı, Çamardı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı ERDOĞAN'a vererek, promosyon antlaşması yapılması için en kısa sürede çalışmaların başlatılmasını rica etmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı ERDOĞAN konu ile ilgili çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını söylemiştir.

Promosyon konusu ile ilgili şubemizin girişimine ilgi gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hacı ERDOĞAN'a teşekkür eder, Türk Eğitim-Sen Niğde Şubesi olarak her zaman eğitim çalışanlarının yanında ve savunucusu olduğumuzun bilinmesini isteriz.
Çamardı ilçemizde ki promosyon konusunun da takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Editör: TE Bilişim