Türk  Eğitim-Sen Niğde Şubesi Yönetim Kurulu,  İl Milli Eğitim Müdürü  Ziya ESER'e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Ziya ESER; "İl Milli Eğitim Müdürü olarak Sivil Toplum Kuruluşlarını çok önemsiyorum. Eğitim sendikalarına da çok iş düşüyor. Görmek istediğim tablo, eğitim sendikaları zaman zaman bir araya gelerek toplantılar yapsınlar, bilgi alış-verişinde bulunsunlar" diye konuştu.
 
Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ'ta ziyarette Milli Eğitim Müdürü Ziya ESER'e görevinde başarılar diledi. "Türk Eğitim-Sen olarak her zaman çözümün bir parçası" olacaklarını belirten Uğraş, "zaman zaman eleştirileri olsada, iyi, doğru ve güzel olan her şeyi" takdir etmesini de bildiklerini vurguladı.
 
"Sendika olarak eleştirilerimiz hiç bir zaman yıkıcı değil, daima yapıcıdır" diyen Uğraş ilimizin ve ülkemizin bir adım daha ileriye götürülmesi konusunda her zaman üzerlerine düşeni yapmaktan kaçmayacaklarını ifade etti.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Ziya ESER'in  göreve başladığından beri tarafsız ve tüm sendikalara eşit mesafede bulunmasının takdire şayan olduğunu söyleyen Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ, "İl Müdürü olarak tarafsızlığınızdan dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve tüm Türk Eğitim-Sen üyeleri adına teşekkür ederim" dedi.
 
"Tarafsızlığımın sendikanız tarafından fark edilmesi ve takdir edilmesinden memnunluk duydum" diyen Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Ziya ESER bu tavrını sürdüreceğini beyan etti.
 
Eğitim kalitesinin artırılması, eğitim çalışanlarının sorunlarının giderilmesi konusunda her zaman kendilerine destek olacaklarını söyleyen  Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ, sorunun değil çözümün bir parçası olmayı düstur edinen Türk Eğitim-Sen'in üzerine düşen her ne sorumluluk olursa, yerine getirmeyi taahhüt ettiğini belirtti.
Editör: TE Bilişim