Şehit Ömer halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk Sayın TRT 1’de yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda gün ikincisi oldu.

Birbirinden güzel sesli Kur’an sevdalısı yarışmacının katıldığı yarışmada İlçemiz Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Sayın’nın bütün maharetlerini ortaya koyduğu yarışmanın 23 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanan bölümde beş yarışmacı arasından toplamda 365 puan alarak gün ikincisi oldu.

Ömer Faruk Sayın, yarışmada Zuhruf Suresinin 81 -89 ayetlerini okuyarak yarışma jürileri Osman Eğin’den 93, Mehmet Ali Sarı’dan 95, Halil Necipoğlu’dan ise 93 puan aldı.

Okul müdürü Yasin Şanlıtürk “öğrencimiz önceki yıllarda İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Kur’an-ı güzel okuma yarışmalarında il birinciliği vardı. Her yıl başarısını biraz daha yükseltiyor. İlçemizi ve okulumuzu temsilen katılan öğrencimizin başarısından büyük bir memnuniyet duyuyorum.
Öğrencilerimizin hayırda yarışma adına bu tür yarışmalara katılmaları ve böylesine büyük bir başarı elde bizleri onurlandırıyor.” dedi.

 


 
Editör: TE Bilişim