Niğde Terziler Odası Başkanı Âlim Yeşil Yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın serbest kıyafet uygulamasını yeniden gözden geçireceklerine dair açıklamasını  değerlendirdi.



“ Yanlış Hesap Bağdat’tan Döner” atasözünü dile getiren Başkan Yeşil, “Yanlış hesap Bağdat’tan döner, atasözünün ne kadar doğru bir söz olduğunu bir kez daha ispatlanmıştır.



Yeni Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı serbest kıyafet uygulaması konusu hakkındaki sıkıntılarını biliyorum ve Milli Eğitim Bürokrasisi ile tekrar gözden geçireceğiz alınan kararlara karşı görüşleri ve gerekçeleri ile öğrendikten sonra daha rahat karar verebilirim dedi. Sayın Bakanımız Nabi Avcı’ya buradan sesleniyorum. Bu serbest kıyafet uygulaması Türkiye’nin zararına, öğrencilerimizin, velilerimizin, okul idaresinin ve okul kıyafeti üreticilerinin, satıcısının kısacası hepimizin zararına olduğu gibi ülke ekonomisinin de zararlı çıkacağı bu uygulamamadan geri dönülmesi gerekir. %100 Türkiye’de üretilen ve yerli imalat olan okul kıyafetlerin ülkemizin büyük sıkıntısı olan cari açığın önüne geçmesi açısından önemlidir. Sayın Bakanımız Nabi Avcı’nın bu hususlarında göz önüne alınarak karar vermesini ayrıca yeni görevinde başarı dileklerimizi saygıyla sunuyorum” dedi. 




Okullarda serbest kıyafet komedisi! Tıklayın


Editör: TE Bilişim