l Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Proje Birimince hazırlanıp Ahiler Kalkınma Ajansına sunulan ve kabul edilerek hibe almaya hak kazanan “KURUMUMUZUN KURUMSAL KAPASİTESİ ARTIYOR” Projesi kapsamında 3 gün Kozaklı Divaisib otelde, 2 gün de İl Müdürlüğü toplantı salonunda  “İletişim Teknikleri, Beden Dili, Öfke Kontrolü ve İşyerlerinde Zamanın Yönetimi konularında eğitim alan 54 personel törenle sertifikalarını aldı.




İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Müdürü Murat Türkmen, Defterdar Cabir Döner, İl Müdür Yardımcısı Hacı Yusuf Parlak, AHİKA temsilcisi Davut Yeşil, ve eğitim alan personeller katıldı. 


Sertifika töreninde bir konuşma yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat TürkmenProjeye mali destek veren Ahiler Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür ederek Kozaklı’da 3 gün süren eğitimi alanında deneyimli ARGEstar Danışmanlık Uzmanı Dr. M. Naci Çuhacı’nın, İl Müdürlüğü toplantı salonunda 2 gün süren eğitimi ise Psigolog Ferda Öztürk Kaya’nın verdiğini ve bu eğitimin sonunda personellerinin kurumsal kapasitelerinin çok çok artacağına inandığını ifade etti.


Psikolog Ferda Öztürk Kaya da yaptığı konuşmada 2 gün süreyle verdiği eğitimden son derece memnun kaldığını ifade ederek İl Müdürlüğü personelinin birikim ve kapasite anlamında çok dolu olduğunu söyledi.


Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu ise yaptığı konuşmada salona girmeden önce personelin yüzlerinden eğitimin yararlı olduğunu gördüğünü, kendisinin de bu eğitime katılmayı çok arzu ettiğini, gülen bir yüzün vatandaşı rahatlatma anlamında güven duygusu yarattığını ifade ederek personelin bu eğitimi almasına katkıda bulunan İl Müdürlüğüne ve Ahiler Kalkınma Ajansına teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim