Ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarının dışında eğitim ve sosyal etkinlik programları düzenleyerek kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile işbirliğinin sağlanmasına katkıda bulunmak ve yaşam boyu eğitim ve öğretimi desteklemek amacıyla faaliyetlerde bulunan Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi, Bilirkişilik Temel Eğitim Programı, Dış Ticaret Elemanı Yetiştirme Programı, A-B-C İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim Programı, İngilizce Kursları ve Aile Danışmanlığı Sertifika Programı gibi daha birçok program ile katılımcılarını bekliyor.

Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM) Müdürü Prof. Dr. Recep Çiçek konu ile ilgili yaptığı açıklamada, devam eden birçok eğitim programının yanında üniversite yönetiminin çabası ve katkılarıyla BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM PROGRAMI açma izninin, Adalet Bakanlığından Nisan ayı içerisinde alınmış olup, yaz döneminde (19-23 Haziran) ilk grup eğitimine başlanacağını belirtti.
 
Prof. Dr. Recep Çiçek konuşmasının devamında, “Alanında deneyimli akademik personelimizin katkılarıyla ilimizde ilk kez “Dış Ticaret Elemanı Yetiştirme Programı” yeni dönemde, NÜSEM çatısı altında yer alacak. NÜSEM olarak bölgemizde daha önce açılmamış olan, Bilirkişilik Temel Eğitim Programı ile Dış Ticaret Elemanı Yetiştirme Programlarımıza yoğun bir katılım bekliyoruz. Ayrıca yenilenen kadro ve içeriklerle yabancı dil özellikle İngilizce Eğitimi konusunda şehrimize katkılarımızı artarak sürdürmeyi amaçlamaktayız. “NÜSEM olarak amacımız kişisel gelişmeye açık, çalışmakta olduğu meslekte uzmanlaşmayı düşünen bireylere, bu amaçları doğrultusunda yardımcı olmak ve onlara kaliteli bir hizmet sunabilmektir. Burada eğitimlerini tamamlayan üyelerimize Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi onaylı sertifikalarını alabilecek ve iş bulma ve bir işi daha sağlıklı yürütebilme konusunda da kendilerine avantaj sağlamış olacaklardır” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim