Niğde’de Okulöncesi çocuklara eğitim hizmeti veren Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 2016-2017 eğitim-öğretim yılı yılsonu gösterisi düzenlendi.
Okulöncesi çocukların tüm yeteneklerini büyük bir özveriyle sergiledikleri gösteriyi veliler, anneanneler, babaanneler, dedeler ve konuklar izledi.

Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Fatih Suman, konuşmasına tertiplenen yılsonu gösterisi programını hazırlayan, çocukları kendi çocuklarından ayırt etmeyen, bu noktada büyük emek sarf eden tüm öğretmenler ile çalışanlara teşekkür ederek başladı.

2007-2008 Eğitim-Öğretim döneminde yola çıkan Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin velilerin desteği ile 9. Yılını tamamlayıp sağlam adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Fatih Suman, geleceğin merhametli doktorlarını, dürüst mühendislerini, adaletli avukatlarını, fedakar öğretmenlerini, sanatkarlarını, esnaflarını, sporcularını yetiştirmek için çıktıkları bu yolda gayretlerinin yavruların sağlam bir emanetçisi olduklarına vurgu yaptı.

Tüm plan ve programlarımızı bu doğrultuda yaptıklarına işaret eden Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Fatih Suman, “Onların birer birey olabilmeleri için gayret gösterdik. Bizlere bu yolda güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Yılsonu programı derken şöyle bir yanlış anlamaya meydan vermeyelim: Biz kreşimizi kapatmıyoruz” diyen Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Fatih Suman, 12 Haziran tarihinden sonra da yaz programına geçecekmlerini, Resmi tatiller haricinde hizmet vermeye devam edeceklerini, yeni kayıtların ise 12 Haziran 2017 Pazartesi gününden (bugün) itibaren başlayacağını söyledi.

Suman; “Çocuklarımız aylardır çalıştıkları gösterilerini sizlere sunmaya çalışacaklar. Çocuklarımızın hepsi 3-6 yaş arası çocuklardır. İlk defa bu kadar kalabalık karşısında bir sunum yapacaklar. Onların heyecanını unutmayalım, asla kıyas yapmayalım. Onların gösteriye çıkmaları bile birey olarak attıkları önemli bir adımdır” dedi.

Okulöncesi çocuklara eğitim hizmeti veren Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde düzenlenen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı yılsonu gösterisi katılımcılar tarafından büyük takdir topladı.

Okulöncesi çocukların tüm yeteneklerini büyük bir özveriyle sergiledikleri gösteriyi izleyen veliler, anneanneler, babaanneler, dedeler ve konuklar minik yüreklerin sergiledikleri gösteride adeta büyülendiler.

Haber: İsmail ÇİZMECİ
 
Editör: TE Bilişim